Du kan lese alle de bøkene du vil. Det som utgjør en forskjell, er din vilje til å se deg selv i speilet.

Ewy myrhaugen er Senior Rådgiver innen Ledelse, Salg og Coaching i Evan-Jones ®

Personlig coaching og rådgivning

Bruk tiden på det som virker, og fokuser på framtiden. Som leder eller selger trenger vi å stoppe opp innimellom, justere kursen og sette nye mål. Coaching setter fart på disse prosessene.
Formålet med coaching som verktøy er å skape refleksjon, sortere tanker, og gi gode verktøy for å nå mål, både profesjonelle og personlige.

Programmet skreddersys til den enkeltes behov, med bakgrunn i hva som er utfordringen, og hva man ønsker å oppnå. Det kan til tider være vanskelig å se det store bildet og fokusere på de rette tingne. Kanskje faller du tilbake til gamle og uheldige vaner, eller opplever at du ikke har tilstrekkelig erfaring eller gode nok verktøy for å nå mål?

Coaching som arbeidsform gir grunnlag for å skape vekst, endring og måloppnåelse.

Vi bruker tid på det som virker, og fokuserer på framtiden.

Evan- Jones sine coachingprogram er basert på John Evan-Jones sitt arbeid med å utfordre og assistere mennesker for å nå mål,  og bygger videre på dette ved fokus på ulike NLP verktøy og modeller.

Utbytte og verdi:

  • Sette fokus på hva som skal til for å nå mål
  • Få større grad av oversikt
  • Prioritere rett
  • Bruke kraftige verktøy for selvledelse

Dette bidrar til økt trivsel, mestring og måloppnåelse for coachee (den som blir coachet), og høyere grad av motivasjon, releksjon og trygghet i arbeidssituasjon.

Spørsmål om coaching?

Ewy Myrhaugen

Ewy Myrhaugen

Teamleder og senior rådgiver

Bodil Skjørestad

Bodil Skjørestad

Senior rådgiver og coach

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Innsikt om coaching

Er du en nysgjerrigper?

  Hva er nysgjerrighet, og er det en bra ting? Jeg tenker at det å være nysgjerrig også handler om respekt!– Selve ordet respekt kommer fra å re-spektere, eller å se en gang til. Respektfull atferd handler om å møte andre mennesker med åpenhet...

les mer

Sommermøte med meg selv (SWOT)

  Nytt år og nye muligheter er et kjent begrep, og for noen betyr det å ha «årsmøte» med seg selv og ofte rundt årsskifte. Det å reflektere over hvor er jeg nå, hvordan har jeg det på jobb, hva skal jeg gjøre mer eller mindre av osv.Jeg har ofte...

les mer

Hører du, eller lytter du?

  - Nå er du der igjen… - Hvor da? - Du hører ikke etter! - Hmmm… Har du vært i denne situasjonen før? Jeg tipper at du nikker gjenkjennende og det er ikke så rart, for lytting kan være en krevende øvelse. Eksempel på lytting: Du kommer på besøk...

les mer

Meg og de andre

  "Er det mulig, skjønner du ingenting, det var ikke slik det var tenkt... Seriøst, ingen forstår meg!"Når kjemien uteblir Jeg er sikker på at mange av oss har tenkt tanken under en middag at jeg sitter ved feil bord. Du føler deg stuck med en...

les mer