Det går unna i ledermøtene og det tas mange viktige og raske beslutninger i disse dager. Ikke glem å sette av litt tid til «tenketid»!

Ida Therese Johansen er senior Rådgiver innen undersøkelser og Analyser i Evan-Jones ®

Hvor godt kjenner du egentlig dine ansatte og deres arbeidshverdag?

Kunnskap og innsikt er viktige elementer for å kunne drive målrettet utvikling av virksomheten og den enkelte medarbeider i virksomheten.

Humankapitalen, som representerer medarbeiderne, er kanskje den aller viktigste kapitalen en bedrift innehar.

Stein Erik Hagen sa det slik:

“De ansatte er det viktigste konkurransefortrinnet man har”.

Det er meget viktig å ha best mulig fakta og kunnskap om bedriften som skal ledes, særlig når det gjelder kunnskap om og interesse for ressursene som ligger i medarbeidernes engasjement og stolthet av bedriften de arbeider i.
Vet du hva dere er bra på i dag, og hva som må forbedres?
Bedrifter som har høy grad av trivsel blant de ansatte på jobb, får ofte de økonomiske resultatene de ønsker.
Vår erfaring er at det er for få som måler trivsel, og som følger opp i ettertid. Vi i Evan-Jones mer med og lager konkrete handlingsplaner som hjelper å øke og ivareta trivselen på arbeidsplassen.

Hva kan Evan-Jones hjelpe med?

Salgs- og kundeundersøkelser

Kundetilfredshet er nøkkelen til vekst og økt lønnsomhet. Jevnlige tilbakemeldinger sikrer at man opprettholder både tilfredshet og lojalitet.

Personlige analyser

Din opplevelse av verden er unik, og dess mer en vet om seg selv, jo lettere blir det å forstå andres reaksjoner og handlingsmønstre. Selvinnsikt er nøkkelordet her.

Arbeidsmiljøundersøkelser

Vi tar pulsen på organisasjonen og undersøker hvordan medarbeiderne dine egentlig har det på jobb.

Lederundersøkelser

En lederundersøkelse er et viktig verktøy for tilbakemelding og utvikling av ledere på ulike nivå i en organisasjon.

Spørsmål om undersøkelser og analyse?

Ida Therese Johansen

Ida Therese Johansen

Rådgiver og coach

Innsikt

Styrearbeid og resultatskaping

  RUNE våge er Senior Rådgiver innen Ledelse, Strategi og Organisasjon i Evan-Jones ® RUNE VÅGE er siviløkonom (MSc. Strategi og ledelse) og en erfaren og inspirerende rådgiver og mentor innen strategi, innovasjon og forretningsutvikling. Han...

les mer

Full fart inn i 2021

  RUNE våge er Senior Rådgiver innen Ledelse, Strategi og Organisasjon i Evan-Jones ® RUNE VÅGE er siviløkonom (MSc. Strategi og ledelse) og en erfaren og inspirerende rådgiver og mentor innen strategi, innovasjon og forretningsutvikling. Han...

les mer

Verdien av gode kolleger

  Alle som kjenner meg vil si at jeg vanligvis ser på verden med positive briller, at jeg ser lyst på livet, liker utfordringer, smiler mye, latteren sitter løst og at jeg elsker nye ting og oppgaver.I min rolle som rådgiver i disse «Korona...

les mer

Hvordan lede og beholde millennials?

  «Millennials» er generasjonen født mellom 1983 og 1994. Det er denne gruppen som definerer de viktigste endringene i samfunnet og vi begynner nå å se konturene av et generasjonsskifte hvor millennials vil spille en viktig rolle i fremtidens...

les mer