Enten du tror du kan, eller ikke, får du sannsynligvis rett.

EWY MYRHAUGEN ER SENIOR RÅDGIVER INNEN LEDELSESALG OG COACHING I EVAN-JONES ®

Opplever du av og til å ikke nå målet ditt?

Coaching betyr å hjelpe mennesker fra der de er, til der de ønsker å være.

Vi viser alternativer, inspirerer og bygger selvtillit og kompetanse. Ikke minst stiller vi spørsmål, er nysgjerrige og lytter aktivt for å bidra til at den enkelte når sine mål.

Coachingen hos oss er handlingsorientert. Vi er opptatt av det som virker og fokuserer primært på framtiden. Vi benytter en rekke nyttige verktøy for å bidra til at den enkelte når sine resultater og mål, raskere og lettere.

Coaching hjelper deg til å se det store bildet og ta stegene i riktig rekkefølge, slik at du kommer dit du ønsker å være.

Hva kan Evan-Jones hjelpe med?

Vi vet hva du trenger for å bli en trygg og tydelig leder. Vi gir deg praktiske og nyttige verktøy som kan brukes direkte i din hverdag.

Coachingprogram for ledere

Gjennom ny kunnskap, erfaringsutveksling og refleksjon, gir vi deg verktøy for å nå resultater – med fokus på det som virker.

Personlig coaching og rådgivning

Som leder eller selger trenger vi å stoppe opp innimellom, justere kursen og sette nye mål. Coaching setter fart på disse prosessene.

Spørsmål om coaching?

Ewy Myrhaugen

Ewy Myrhaugen

Teamleder og senior rådgiver

Bodil Skjørestad

Bodil Skjørestad

Senior rådgiver og coach

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Innsikt om coaching

Er du en nysgjerrigper?

  Hva er nysgjerrighet, og er det en bra ting? Jeg tenker at det å være nysgjerrig også handler om respekt!– Selve ordet respekt kommer fra å re-spektere, eller å se en gang til. Respektfull atferd handler om å møte andre mennesker med åpenhet...

les mer

Sommermøte med meg selv (SWOT)

  Nytt år og nye muligheter er et kjent begrep, og for noen betyr det å ha «årsmøte» med seg selv og ofte rundt årsskifte. Det å reflektere over hvor er jeg nå, hvordan har jeg det på jobb, hva skal jeg gjøre mer eller mindre av osv.Jeg har ofte...

les mer

Hører du, eller lytter du?

  - Nå er du der igjen… - Hvor da? - Du hører ikke etter! - Hmmm… Har du vært i denne situasjonen før? Jeg tipper at du nikker gjenkjennende og det er ikke så rart, for lytting kan være en krevende øvelse. Eksempel på lytting: Du kommer på besøk...

les mer

Meg og de andre

  "Er det mulig, skjønner du ingenting, det var ikke slik det var tenkt... Seriøst, ingen forstår meg!"Når kjemien uteblir Jeg er sikker på at mange av oss har tenkt tanken under en middag at jeg sitter ved feil bord. Du føler deg stuck med en...

les mer