Uten innsikt - ingen utsikt!

EWY MYRHAUGEN ER SENIOR RÅDGIVER INNEN LEDELSESALG OG COACHING I EVAN-JONES ®

Coachingprogram

Verktøy for ledere og selgere som hjelper teamene til å nå sine mål.

Gjennom ny kunnskap, erfaringsutveksling og refleksjon, gir vi deg verktøy for å nå resultater – med fokus på det som virker.

Formålet med programmene er å tilby verktøy for ledere og selgere, slik at hun/han kan assistere medarbeidere og teamene til å nå sine mål, i tråd med bedriftens verdier, visjon og strategi.

Evne til å styre egen tilstand og lede seg selv, er også en viktig ingrediens.

Coachingprogram for ledere

En definisjon på ledelse er å oppnå resultater gjennom andre. Coaching som verktøy er en svært effektiv måte å mestre dette på, slik at du får tilstrekkelig erfaring og verktøy for å bidra til medarbeiderens vekst, endring og målstyring.

Utbytte og verdi:

Underveis i programmet vil lederen trene på ulike coachingteknikker, og etter endt program vil lederen kunne benytte de nye verktøyene i sin organisasjon umiddelbart. Det vil bidra til økt trivsel, mestring og måloppnåelse for lederen, og høyere grad av motivasjon, refleksjon og trygghet i arbeidssituasjonen for medarbeideren som blir coachet.

Eksempel på programinnhold:

 • Rollen som coach
 • Effektiv coaching gjennom smart kommunikasjon
 • Forståelse for ulike mennesketyper
 • Få endringer til å skje!

Back in business

Formålet med programmet er å bidra til at mennesker, som akkurat nå er uten jobb, får verktøy som utfordrer både handlekraft og tilstandsstyring.

Dette bidrar igjen til at man lettere og raskere kommer nærmere målet om å komme tilbake i arbeid- eller at man endelig finner ut hva man egentlig vil framover. Programmet kan være en mulighet for å tenke helt nytt og spenstig.

Den beste måten å forutsi fremtiden på er å skape den selv. Vi tar beslutninger og setter mål som kan få innflytelse på resten av livet.

Verdi/utbytte:

 • verktøy som bidrar til å nå målet om ny jobb
 • lærer å styre egen tilstand
 • trening i å fokusere på det som gir ønsket resultat
 • får endringer til å skje med tett oppfølging og personlig coaching
 • skaper nye og spennende relasjoner

Eksempel på programinnhold:

 • Skap ønsket framtid
 • Vær din egen coach
 • Et mål uten en deadline er bare en drøm
 • Vilje og evne til forandring?
 • Ikke sitt inne når alt håp er ute

12 nøkler til suksess

De fleste mennesker nøyer seg med å drømme om suksess. Ved å gjøre drømmen om til et mål, med en deadline, og benytte de 12 vinnerstrategiene, vil dine personlige og profesjonelle drømmer bli realisert, langt raskere enn du trodde var mulig.

Programmet er skreddersydd for deg som kjenner på at du ikke når opp til potensialet ditt og som ikke har klare nok mål og strategier for hva du ønsker å oppnå.

Verdi/utbytte:

Dette programmet tar utgangspunkt i John Evan-Jones sin bok 12 nøkler til suksess. Ved å jobbe målrettet og energisk med disse 12 nøklene, vil du skape din egen framtid.

Innhold:

 1. Klare og tydelige mål
 2. Tro og overbevisning
 3. Tids – og målstrategi
 4. Entusiasme
 5. Energi og drive
 6. Empati
 7. Bruk av rollemodeller
 8. Kommunikasjon
 9. Vil du betale prisen for å nå målet?
 10. Overvinn avslag og frustrasjoner
 11. Utholdendhet og vilje til forandring
 12. Bli en kreativ tenker

Spørsmål om coaching?

Ewy Myrhaugen

Ewy Myrhaugen

Teamleder og senior rådgiver

Bodil Skjørestad

Bodil Skjørestad

Senior rådgiver og coach

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Innsikt om coaching

Er du en nysgjerrigper?

  Hva er nysgjerrighet, og er det en bra ting? Jeg tenker at det å være nysgjerrig også handler om respekt!– Selve ordet respekt kommer fra å re-spektere, eller å se en gang til. Respektfull atferd handler om å møte andre mennesker med åpenhet...

les mer

Sommermøte med meg selv (SWOT)

  Nytt år og nye muligheter er et kjent begrep, og for noen betyr det å ha «årsmøte» med seg selv og ofte rundt årsskifte. Det å reflektere over hvor er jeg nå, hvordan har jeg det på jobb, hva skal jeg gjøre mer eller mindre av osv.Jeg har ofte...

les mer

Hører du, eller lytter du?

  - Nå er du der igjen… - Hvor da? - Du hører ikke etter! - Hmmm… Har du vært i denne situasjonen før? Jeg tipper at du nikker gjenkjennende og det er ikke så rart, for lytting kan være en krevende øvelse. Eksempel på lytting: Du kommer på besøk...

les mer

Meg og de andre

  "Er det mulig, skjønner du ingenting, det var ikke slik det var tenkt... Seriøst, ingen forstår meg!"Når kjemien uteblir Jeg er sikker på at mange av oss har tenkt tanken under en middag at jeg sitter ved feil bord. Du føler deg stuck med en...

les mer