Om Evan-Jones

Evan-Jones International i Norge ble etablert i 2004 av Roger Årdal og er i dag et rådgivningsselskap med mange dyktige konsulenter og spesialister innen forretningsområdene strategi, ledelse og salg. Vi jobber med både lokale, nasjonale og internasjonale kunder innenfor ulike bransjer.

Utfordreren

Vi utfordrer på flere plan: bransjen vi er en del av, markedet vi skal nå og kundene vi betjener. Evan-Jones skal få ting til å skje!

Vi er ærlige og ”straight to the point”. Vi har en praktisk orientert tilnærming til organisasjonsutvikling og er opptatt av å utfordre.

Vi målretter rådgivingen, coachingen og treningen mot den enkeltes og bedriftens reelle behov. Vi går rett på, for oss det handler om for å skape markante endringer på et menneskelig plan og suksess for bedriften».

Historien

Evan-Jones International ble grunnlagt av ledelsespsykolog og bestselger-forfatter John Evan-Jones Ph.D og hans kone, utdanningsspesialist Marianne Evan-Jones MSc., for nærmere 20 år siden. 

Opprinnelig fokus hos Evan-Jones var utvikling av ledere. Senere har vi utvidet konseptet og tilbyr tjenester innen strategi- og forretningsutvikling, organisasjons- og teamutvikling og salgsutvikling.

Først på markedet i en verden i konstant utvikling

Evan-Jones har i flere år vært tidlig ute med på å sette den profesjonelle agenda innenfor våre fagområder.

John var tidlig ute med å kunne tilby coaching-utdanning på internasjonalt nivå, den første til å utvikle en serie av bøker spesielt rettet mot travle mennesker og vi var blant de første til å tilby skreddersøm av utdanning tilpasset den enkelte virksomhet.

 

Populær bokserie

John og Marianne Evan-Jones står også bak den populære Cand.Succes-bokserien, som er utropt til den beste serie av sitt slag på markedet. De klarte kunststykket å ha 4 av seriens bøker på topp 10-boklisten av faglitteratur i Danmark – i en og samme uke. 

Du kan bestille bøkene til John her på våre nettsider.

Våre verdier

Våre verdier er våre viktigste veiledere og samtidig «vår avtale» med markedet og de kundene vi i EVAN-JONES jobber med hver eneste dag. Det er slik vi skal møte og behandle hverandre, det er dette vi skal leve opp til, og det er dette vi bli målt på.

Vår «avtale» – og «vårt løfte» er at vi er:

PERSONLIG OG LIKEVEL TYDELIG

INNSIKTSFULL OG LIKEVEL NYSGJERRIG

UTFORDRENDE OG LIKEVEL INSPIRERENDE

 

Vår visjon: COCREATE SUCCESS

EVAN-JONES® COCREATE- å tenke og skape sammen med noen. Vi kan utfordre hverandre, bygge på hverandres ideer og vi øker graden av deltakelse og eierskap betydelig.

Vår forretningsidé

Gjennom tett praktisk orientert rådgiving, coaching og trening utfordrer vi mennesker og bedrifter til ønsket utvikling og resultater.

Evan-Jones er stolte sponsorer av:

Blinkfestivalen

www.blinkfestivalen.no

Sandnes Ulf

www.sandnesulf.no