EVAN-JONES® bloggen

Innlegg om ledelse, strategi, salg og andre temaer som vi er opptatt av.

 • 18. oktober 2023
  Bli med på vår første digitale Fredagsdrøs 17. november
  Aktuelt, Blogg
  Nå har du mulighet til å bli med på Fredagsdrøsen 17. november uansett hvor i landet du befinner deg. Temaet er salg og salgsstrategi inn mot 2024. Meld deg på her!
 • 18. oktober 2023
  Fra god på fag til god på å lede andre
  Aktuelt, Blogg
  Er du ny som leder og trenger noen verktøy i hverdagen? Meld deg på vårt program som består av 4 samlinger med praktisk påfyll for mellomledere.
 • 15. august 2023
  Tydelig kommunikasjon – en av nøklene til suksess i næringslivet
  Blogg
  Tydelig kommunikasjon er et utrolig viktig tema som er relevant i alle bransjer. Utydelig ledelse kan føre til forvirring, frustrasjon og konflikter blant ansatte. Har du opplevd situasjoner der oppgaver ikke ble utført som forventet, selv om du har vært «tydelig»?
 • 12. juni 2023
  Lær å bli en coachende leder
  Aktuelt, Blogg
  Coachende ledere bruker en rekke verktøy når de hjelper medarbeidere med å oppnå ønskede resultater. Bli med på vårt praktiske coachingprogram på 4 samlinger, med oppstart 22. august.
 • 22. november 2022
  Er lederteamet klar til å levere i 2023?
  Ledelse
  Som drivere innen ledelse, strategi og salg, vet vi at arbeidet som legges ned i november og desember er avgjørende for resultatet i året som kommer. Det er naturlig å ha fokus på strategi, salg, kultur osv. Like naturlig bør det også være å ha søkelys på ledergruppen.
 • 10. november 2022
  Det enkle er ofte det beste – en blogg om DISA
  Blogg, Disa, Ledelse, Salgsledelse
  Dere som kjenner oss i Evan-Jones kan ikke unngå å støte på DISA. Jeg husker godt tilbake til mine første erfaringer med verktøyet da jeg var operativ leder selv, og kunde hos Evan-Jones. Min første tanke var: «Dette skulle jeg visst for lenge siden!»
 • 22. september 2022
  Mindfulness, lederskap og prestasjon
  Blogg
  I jobben som rådgiver møter jeg ofte ledere som ønsker seg verktøy for å håndtere stress. Noen enkle mindfulness-øvelser er da naturlige å ty til. Oppdagelsen av pusten som fokus, ankring og stressmestring er en ny opplevelse for overraskende mange ledere.
 • 5. september 2022
  Velkommen til oss, Ingjerd!
  Aktuelt, Blogg
  Evan-Jones vokser og vi bygger nå opp en avdeling i Oslo-området. I den forbindelse er vi stolte av å presentere Ingjerd Torp Sletner som vår nye rådgiver.