EVAN-JONES® bloggen

Innlegg om ledelse, strategi, salg og andre temaer som vi er opptatt av.

 • 22. november 2022
  Er lederteamet klar til å levere i 2023?
  Ledelse
  Som drivere innen ledelse, strategi og salg, vet vi at arbeidet som legges ned i november og desember er avgjørende for resultatet i året som kommer. Det er naturlig å ha fokus på strategi, salg, kultur osv. Like naturlig bør det også være å ha søkelys på ledergruppen.
 • 10. november 2022
  Det enkle er ofte det beste – en blogg om DISA
  Blogg, Disa, Ledelse, Salgsledelse
  Dere som kjenner oss i Evan-Jones kan ikke unngå å støte på DISA. Jeg husker godt tilbake til mine første erfaringer med verktøyet da jeg var operativ leder selv, og kunde hos Evan-Jones. Min første tanke var: «Dette skulle jeg visst for lenge siden!»
 • 22. september 2022
  Mindfulness, lederskap og prestasjon
  Blogg
  I jobben som rådgiver møter jeg ofte ledere som ønsker seg verktøy for å håndtere stress. Noen enkle mindfulness-øvelser er da naturlige å ty til. Oppdagelsen av pusten som fokus, ankring og stressmestring er en ny opplevelse for overraskende mange ledere.
 • 5. september 2022
  Velkommen til oss, Ingjerd!
  Aktuelt, Blogg
  Evan-Jones vokser og vi bygger nå opp en avdeling i Oslo-området. I den forbindelse er vi stolte av å presentere Ingjerd Torp Sletner som vår nye rådgiver.
 • 23. august 2022
  «Du får de medarbeiderne du fortjener»
  Blogg, Organisasjon
  Ofte ser vi at lederoppgaver blir utfordrende over tid. Uten tilstrekkelig opplæring og støtte kan det utvikles frustrasjon og motivasjonen faller. Når folk deltar på opplæringstiltak, opplever deltakerne å bli verdsatt og satset på. Det oppleves motiverende og støttende.
 • 29. juni 2022
  Nå kommer lærlingene. Er din bedrift godt forberedt?
  Blogg, Organisasjon
  Jeg holder kurs for lærlinger i rørleggerfaget og elektrofag gjennom hele høsten. Her er mine beste råd til bedrifter som tar imot lærlinger.
 • 14. juni 2022
  Hvordan gi kunden godfølelsen?
  Salg
  Kundens valg er basert på følelser. Ingen valg blir tatt uten at følelsene er påkoblet. Derfor gjelder det å formidle utbyttet av produktet ditt.
 • 19. mai 2022
  Stress over tid
  Blogg
  Hva skjer med kroppen og psyken vår under stress? I 2018 gikk jeg selv på veggen så det sang, og den opplevelsen unner jeg ingen. Det tok nemlig lang tid å komme tilbake. Stress oppleves ulikt for alle, men jeg håper du får noen råd rundt symptomer som kan oppstå og hva de kan in...