EVAN-JONES® bloggen

Innlegg om ledelse, strategi, salg og andre temaer som vi er opptatt av.

 • Roar med sin nye Skoda Enyaq
  11. juni 2021
  Har enkelte selgere det for «travelt» til å drive med salg?
  Blogg, Salg
  Har enkelte selgere det så «travelt» at de ikke har tid til å følge opp mulige nye kunder, eller har de i løpet av koronatiden glemt hva som er det viktigste når man driver med salg?
 • 27. mai 2021
  Så enkelt, så vanskelig og så resultatskapende
  Blogg, Organisasjon, Strategi
  I Evan-Jones gjør vi vårt ytterste for å leve opp til vår visjon: Cocreate Success. Men hva innebærer Cocreate i praksis, både for oss selv og for kundene våre?
 • 11. mai 2021
  Hvordan ser dine medarbeidere på lederskapet ditt?
  Blogg, Ledelse, Undersøkelser
  Humankapitalen, som representerer medarbeiderne og lederne i en bedrift, er kanskje den aller viktigste kapitalen en bedrift innehar. Hvordan sikre at lederne har det de trenger i sin verktøykasse?
 • 29. april 2021
  Hva er det med tillit som er så viktig i lederskapet ditt?
  Ledelse
  For enhver tett og god relasjon, om det er leder/medarbeider, salgsleder/selger, partnere eller familie, står tillit som et viktig fundament.
 • 16. april 2021
  Mindfulness, lederskap og prestasjon
  Blogg
  I jobben som rådgiver møter jeg ofte ledere som ønsker seg verktøy for å håndtere stress. Noen enkle mindfulness-øvelser er da naturlige å ty til. Oppdagelsen av pusten som fokus, ankring og stressmestring er en ny opplevelse for overraskende mange ledere.
 • 11. mars 2021
  Undersøkelser – Kunnskap gir muligheter
  Blogg, Undersøkelser
  Enten et selskap skal bygge og forsterke sin merkevare, produkt/tjeneste eller forbedre en arbeidsprosess er det nødvendig å kjenne sine interessenters behov og ønsker. Kunnskap gir høyere kvalitet, fornøyde kunder, fornøyde ansatte og økt salg.
 • 19. februar 2021
  Hører du, eller lytter du?
  Blogg, Coaching, Ledelse
  Mange tror at de lytter når de hører på at andre snakker. Men å høre er ikke det samme som å lytte! Aktiv lytting er viktig for å skape tillit og godt samarbeid. Og den gode nyheten er at det er trenbart.
 • 3. februar 2021
  Har du fått din daglige dose?
  Blogg
  Hjemmekontor. Corona. Teamsmøter. Den nye normalen. Vi er lei av de nye ordene, av situasjonen, av usikkerheten. Det er her den daglige dosen kommer inn. Den daglige dosen av aktiviteter som frigjør ulike hormoner, som påvirker oss og gjør en stor forskjell!