EVAN-JONES® bloggen

Innlegg om ledelse, strategi, salg og andre temaer som vi er opptatt av.

 • 11. mars 2021
  Undersøkelser – Kunnskap gir muligheter
  Blogg, Undersøkelser
  Enten et selskap skal bygge og forsterke sin merkevare, produkt/tjeneste eller forbedre en arbeidsprosess er det nødvendig å kjenne sine interessenters behov og ønsker. Kunnskap gir høyere kvalitet, fornøyde kunder, fornøyde ansatte og økt salg.
 • 19. februar 2021
  Hører du, eller lytter du?
  Blogg, Coaching, Ledelse
  Mange tror at de lytter når de hører på at andre snakker. Men å høre er ikke det samme som å lytte! Aktiv lytting er viktig for å skape tillit og godt samarbeid. Og den gode nyheten er at det er trenbart.
 • 3. februar 2021
  Har du fått din daglige dose?
  Blogg
  Hjemmekontor. Corona. Teamsmøter. Den nye normalen. Vi er lei av de nye ordene, av situasjonen, av usikkerheten. Det er her den daglige dosen kommer inn. Den daglige dosen av aktiviteter som frigjør ulike hormoner, som påvirker oss og gjør en stor forskjell!
 • 12. januar 2021
  Vi trenger et sterkere medarbeiderskap i 2021
  Ledelse, Organisasjon, Strategi
  Medarbeiderskap er et litt nytt ord, et ord som jeg virkelig har begynt å like, og som jeg også ser mer og mer verdien av. Vi har ofte fokus på utvikling av ledere, men jeg tror at vi også trenger å utvikle flere selvstendige medarbeidere som tar enda mer ansvar.
 • 17. desember 2020
  Reagerer du negativt på konflikt?
  Ledelse
  Konflikt! Bruk noen sekunder og ”smak” på ordet. Hva er din umiddelbare reaksjon? Hva kommer det av at de fleste av oss reagerer negativt på konflikt?
 • 11. desember 2020
  Organisasjoner som ikke tilpasser seg en verden i endring, vil dø ut
  Coaching, Ledelse, Organisasjon, Salgsledelse, Strategi
  Selv om endring er vanlig og nødvendig i dagens arbeidsliv, vil flesteparten av oss nesten alltid oppfatte endringer som noe negativt. Ingen liker smerten og den ekstra innsatsen som er forbundet med endring. Men, hvordan gjør vi det da?
 • 3. desember 2020
  Prokrastinering: Er du bevisst dine interne og eksterne tidstyver?
  Blogg, Salg, Strategi
  Veldig mange av oss utsetter arbeid og beslutninger selv om vi vet at det er uheldig for oss selv. I kjølvannet følger stress, dårlig samvittighet, dårligere prestasjon og lavere produktivitet. Så hvorfor gjør vi egentlig det?
 • 25. november 2020
  Styrearbeid og resultatskaping
  Blogg, Ledelse
  Styret har den overordnede myndighet og ansvar for forvaltningen av selskapet. Det har det endelige totalansvaret for virksomheten og skal således utøve myndighet. Styret er innsatt for å ivareta det mangfold av interesser som knytter seg til selskapet, andre virksomheter og orga...