EVAN-JONES® bloggen

Innlegg om ledelse, strategi, salg og andre temaer som vi er opptatt av.

 • 29. november 2021
  Er lederteamet klar til å levere i 2022?
  Ledelse
  Som drivere innen ledelse, strategi og salg, vet vi at arbeidet som legges ned i november og desember er avgjørende for resultatet i året som kommer. Det er naturlig å ha fokus på strategi, salg, kultur osv. Like naturlig bør det også være å ha søkelys på ledergruppen.
 • 22. november 2021
  Kultur spiser strategi til frokost
  Ledelse, Organisasjon, Strategi
  Hvilken kultur har vi, hva ønsker vi, hva er de uskrevne reglene, og hvilke handlinger og holdninger skal prege vår organisasjon?
 • 15. november 2021
  Er topp- og bunnlinje for 2022 avklart?
  Blogg, Ledelse, Salgsledelse, Strategi
  Som drivere innen ledelse, strategi og salg, vet vi at arbeidet som legges ned i november og desember er noe av det viktigste dere ledere gjør. Strategien for neste år legges nå.
 • 5. november 2021
  Vær bevisst på hvordan du kommuniserer
  Disa, Ledelse, Organisasjon, Salgsledelse
  Et budskap kan av ulike mottakere bli tolket på mange forskjellige måter. Å vite mer om hvordan man selv er i kommunikasjonsøyeblikket, gjør oss bedre rustet til å tilpasse kommunikasjonen til ulike målgrupper og situasjoner.
 • 13. oktober 2021
  Er du en nysgjerrigper?
  Blogg, Coaching, Disa, Organisasjon
  Har du møtt den gode og åpne nysgjerrigheten? De menneskene som møter deg med varme og ærlig interesse? De som får deg til å føle deg betydningsfull og sett? De møtene er magiske!
 • 10. september 2021
  Psykologisk trygghet – tør å vær sårbar
  Blogg, Organisasjon
  Begrepet psykologisk trygghet, og betydningen det har for teamene på jobb, er på ingen måte nye oppdagelser. Men det har kommet som et sterkt fokusområde denne høsten – og det er mange grunner til det.
 • 27. august 2021
  Sommermøte med meg selv (SWOT)
  Blogg, Coaching, Ledelse
  Jeg har ofte "årsmøte" med meg selv om sommeren. Fire deilige, lange uker gir rom til å tenke de store tankene og reflektere over hvordan jeg har det på jobb nå, og hvor jeg vil framover.
 • Roar med sin nye Skoda Enyaq
  11. juni 2021
  Har enkelte selgere det for «travelt» til å drive med salg?
  Blogg, Salg
  Har enkelte selgere det så «travelt» at de ikke har tid til å følge opp mulige nye kunder, eller har de i løpet av koronatiden glemt hva som er det viktigste når man driver med salg?