EVAN-JONES® bloggen

Innlegg om ledelse, strategi, salg og andre temaer som vi er opptatt av.

 • 10. september 2021
  Psykologisk trygghet – tør å vær sårbar
  Blogg, Organisasjon
  Begrepet psykologisk trygghet, og betydningen det har for teamene på jobb, er på ingen måte nye oppdagelser. Men det har kommet som et sterkt fokusområde denne høsten – og det er mange grunner til det.
 • 27. august 2021
  Sommermøte med meg selv (SWOT)
  Blogg, Coaching, Ledelse
  Jeg har ofte "årsmøte" med meg selv om sommeren. Fire deilige, lange uker gir rom til å tenke de store tankene og reflektere over hvordan jeg har det på jobb nå, og hvor jeg vil framover.
 • Roar med sin nye Skoda Enyaq
  11. juni 2021
  Har enkelte selgere det for «travelt» til å drive med salg?
  Blogg, Salg
  Har enkelte selgere det så «travelt» at de ikke har tid til å følge opp mulige nye kunder, eller har de i løpet av koronatiden glemt hva som er det viktigste når man driver med salg?
 • 27. mai 2021
  Så enkelt, så vanskelig og så resultatskapende
  Blogg, Organisasjon, Strategi
  I Evan-Jones gjør vi vårt ytterste for å leve opp til vår visjon: Cocreate Success. Men hva innebærer Cocreate i praksis, både for oss selv og for kundene våre?
 • 11. mai 2021
  Hvordan ser dine medarbeidere på lederskapet ditt?
  Blogg, Ledelse, Undersøkelser
  Humankapitalen, som representerer medarbeiderne og lederne i en bedrift, er kanskje den aller viktigste kapitalen en bedrift innehar. Hvordan sikre at lederne har det de trenger i sin verktøykasse?
 • 29. april 2021
  Hva er det med tillit som er så viktig i lederskapet ditt?
  Ledelse
  For enhver tett og god relasjon, om det er leder/medarbeider, salgsleder/selger, partnere eller familie, står tillit som et viktig fundament.
 • 16. april 2021
  Mindfulness, lederskap og prestasjon
  Blogg
  I jobben som rådgiver møter jeg ofte ledere som ønsker seg verktøy for å håndtere stress. Noen enkle mindfulness-øvelser er da naturlige å ty til. Oppdagelsen av pusten som fokus, ankring og stressmestring er en ny opplevelse for overraskende mange ledere.
 • 11. mars 2021
  Undersøkelser – Kunnskap gir muligheter
  Blogg, Undersøkelser
  Enten et selskap skal bygge og forsterke sin merkevare, produkt/tjeneste eller forbedre en arbeidsprosess er det nødvendig å kjenne sine interessenters behov og ønsker. Kunnskap gir høyere kvalitet, fornøyde kunder, fornøyde ansatte og økt salg.