EVAN-JONES® bloggen

Innlegg om ledelse, strategi, salg og andre temaer som vi er opptatt av.

 • 19. mai 2022
  Stress over tid
  Blogg
  Hva skjer med kroppen og psyken vår under stress? I 2018 gikk jeg selv på veggen så det sang, og den opplevelsen unner jeg ingen. Det tok nemlig lang tid å komme tilbake. Stress oppleves ulikt for alle, men jeg håper du får noen råd rundt symptomer som kan oppstå og hva de kan in...
 • 26. april 2022
  Vær bevisst på hvordan du kommuniserer
  Disa, Ledelse, Organisasjon, Salgsledelse
  Et budskap kan av ulike mottakere bli tolket på mange forskjellige måter. Å vite mer om hvordan man selv er i kommunikasjonsøyeblikket, gjør oss bedre rustet til å tilpasse kommunikasjonen til ulike målgrupper og situasjoner.
 • 24. mars 2022
  HMS sett i sammenheng med holdninger, verdier og valg
  Blogg, Ledelse
  Knut Eriksen har i 20 år arbeidet med sikkerhetskurs for elektrikere. Her deler han sine erfaringer med bedrifter som er gode på sikkerhet.
 • 17. februar 2022
  10 tips til hvordan du kan utvikle din selvtillit
  Blogg, Coaching, Ledelse
  Jeg tror det må ha skjedd noe med selvtilliten til mange nå i koronaperioden. Mange forteller om en usikkerhet og uro som ikke var der for 2 år siden. Her deler jeg mine tanker om hvordan vi kan jobbe med selvtilliten vår.
 • 20. januar 2022
  Hva er dine unike salgsargument?
  Salg
  USP, UBO, UBR, WIIFM... Kjært barn har mange navn. Hva er dine unike salgsargument? Det er faktisk svært mange ledere og selgere som ikke er bevisst akkurat det.
 • 6. januar 2022
  Hvordan sikrer DU din daglige dose?
  Blogg
  Tenk at vi fortsatt prater om hjemmekontor, covid-19, teamsmøter og «den nye normalen». Hva kan vi gjøre? Vi som er «litt leie» og som har skyldfølelse som følge av det.
 • 14. desember 2021
  Planlegg for suksess i 2022
  Strategi
  Det er ikke lenge før et nytt år igjen står på trappene. Et nytt år gir ofte nye muligheter med potensial for videre vekst og utvikling av virksomheten. Men så har plutselig covid-19 kommet tilbake igjen og tatt vesentlig inngripen i businessen til mange virksomheter.
 • 6. desember 2021
  Unngå å løpe uten mål og mening
  Salg, Salgsledelse, Strategi
  Som drivere innen ledelse, strategi og salg vet vi at arbeidet som legges ned i desember er noe av det viktigste dere ledere gjør. Strategien for neste år legges nå. Salgsmål, topp- og bunnlinje, marked, pris, kunde- og varestrategier for 2022 skal settes.