Grunnleggeren John Evan-Jones

Evan-Jones International ble grunnlagt av ledelsespsykolog og forfatter John Evan-Jones Ph.D og hans kone, utdanningsspesialist Marianne Evan-Jones MSc., for 20 år siden.

John Evan-Jones var rockemusikeren som konverterte til psykologien, og ble en internasjonal anerkjent ledelsespsykolog, forfatter, foredragsholder, coach og kursutvikler.

Med bandet sitt, Jonesy, spilte John inn en rekke plater og turnerte i Europa og USA. Da han sluttet i bransjen, hadde han lagt bak seg over 400 innspillinger, mottatt 44 platina-, gull og sølvplater, og vunnet en rekke priser, som bl.a. Montreux Diamond-prisen for årets beste rockealbum i 1974.

Etter musikkarrieren fullførte John sine studier, og bygde seg hurtig opp et renomé i Storbritannina innen ledelsespsykologi og som management-coach. 

John var også en fremragende forfatter, og skrev hele 27 bøker. Flere av dem ble bestselgere både i England og Danmark. Mest kjent er Cand.success-serien bestående av 10 bøker. Flere av Johns bøker kan bestilles hos oss.

John sin ånd og verdier lever med oss den dag i dag, og vi bruker fortsatt hans prinsipper og verktøy.