LEDELSE ER KANSKJE DET MEST ENSOMME YRKET I VERDEN. MEN, IKKE MED EVAN-JONES PÅ LAGET.

Ewy myrhaugen er Senior Rådgiver innen Ledelse, Organisasjon og Coaching i Evan-Jones ®

Ledelse er krevende og tydelig ledelse er enda mer utfordrende

Ledelse handler om å skape resultater gjennom andre. 

Alt handler om ledelse.

Nøkkelen til suksess i enhver bedrift, organisasjon eller prosjekt er og blir ledelse. God ledelse fører med seg gode resultater.

Ledelse er knyttet til å ha ansvar for resultatene i organisasjonen. Sentralt i all ledelse er det å ta beslutninger og skape oppslutning om disse. Det å nå mål ved hjelp av andre, sammen med andre, gjennom andre. Nettopp derfor er det en helt essensiell del av det å være leder, at man kjenner medarbeiderne, vet noe om hva som motiverer den enkelte, har tydelig definerte roller og oppgaver, jobber sammen mot felles mål, og har tillit til hverandre.

Ledelse handler også om å bidra til å skape gode team, samtidig som man ser, støtter og utfordrer den enkelte medarbeider.

Det handler om å kunne se det store bildet, tenke strategisk og være framtidsretta. Samtidig som man skal kunne lede seg selv, fokusere smart og være tilstedeværende i møtet med medarbeidere, kunder, leverandører, lederkolleger og styret.

Å være leder er til tider ensomt og utfordrende. Men også svært givende, utviklende og spennende! 

Vi gir deg verktøyene som gjør at du når målene dine. Raskere og lettere. 

I programmene innen ledelse setter vi fokus på din rolle som leder og hvordan du skaper resultater gjennom andre.

Ledergrupper

Mange ledergruppen tar ikke ut potensiale sitt og skaper ikke forventede resultater. Effektive ledergrupper utvikles gjennom klare forutsetninger, riktige prosesser og fokus på resultater som skal nås. 

Lederprogram

God ledelse gir verdiskapning og effektivitet i organisasjoner. Utvikling av ledere er derfor sentralt for organisasjoners suksess.

Lederstøtte

Å ha noen som både støtter og utfordrer, som stiller de gode og tankevekkende spørsmålene, kan gjøre en stor og viktig forskjell.

Prosjekt- og byggeledelse

God ledelse og profesjonell gjennomføring i prosjekter er en forutsetning for å sikre effektivitet og gode resultater.

Innsikt om ledelse

Er lederteamet klar til å levere i 2024?

  Som drivere innen ledelse, strategi og salg, vet vi at det arbeidet som legges ned nå i november og desember er avgjørende for resultatet i året som kommer. Det er naturlig å ha fokus på strategi, salg, kulturen i bedriften osv. Like naturlig bør det også være...

les mer

Plutselig var det år 2029 – hva er planen din?

 ”Hvor skal vi?” sa Nasse Nøff. ”Ingen steder,” sa Ole Brumm. Og så gikk de dit…Uten mål, ingen mening – og heller ingen styring Å ha en klar og definert langsiktig strategisk plan er som å ha et veikart som viser hvilke veivalg man må ta for å nå mål. Det...

les mer

Sommermøte med meg selv (SWOT)

  Nytt år og nye muligheter er et kjent begrep, og for noen betyr det å ha «årsmøte» med seg selv og ofte rundt årsskifte. Det å reflektere over hvor er jeg nå, hvordan har jeg det på jobb, hva skal jeg gjøre mer eller mindre av osv.Jeg har ofte...

les mer

Spørsmål om ledelse – ta kontakt med en av våre rådgivere:

Ewy Myrhaugen

Ewy Myrhaugen

Teamleder og senior rådgiver

Terje Landmark

Terje Landmark

Senior rådgiver og coach

Bodil Skjørestad

Bodil Skjørestad

Senior rådgiver og coach

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Roger Årdal

Roger Årdal

Daglig leder og senior rådgiver