Vi lover deg at vi er resultatorienterte

26. juli 2019 | Blogg, Ledelse

Alt vi gjør handler om å oppnå mål og skape verdier, både på det menneskelige plan og for bedriften. Det vil si at vi i praksis alltid tilpasser det faglige innholdet og læringen til deltakernes arbeidshverdag, og de utfordringer de opplever i sin rolle.

For eksempel er lederens hovedoppgave å oppnå resultater. Da må vi sette fokus på rollen som leder, og hvordan lederen kan skape resultater gjennom andre. Man må kunne styre mot felles mål og utnytte alle ressurser på en optimal måte. De skal beherske både den faglige delen av jobben og ikke minst den delen som går på å lede andre.

Vi er resultatorienterte

Mange ledergrupper tar heller ikke ut potensialet sitt og skaper ikke forventede resultater. Norske ledere mener at så mye som 40% av tiden de bruker i ledergrupper er bortkastet og uproduktiv. Dette betyr at det finnes betydelige muligheter for utvikling og effektivisering.

Ledergruppen tar beslutninger som påvirker hvordan hele organisasjonen fungerer og hvilke resultater som skapes. Effektive ledergrupper kan utvikles gjennom klare forutsetninger, riktige prosesser og fokus på resultater som skal nås.

Ved å utvikle et sterkere og tydeligere fundament for ledelse, resultatsikring og optimal utnyttelse av bedriftens interne ressurser, vil vi øke lønnsomheten i din bedrift. Samtidig vil medarbeiderne føle seg inkludert og involvert.  Dette gjør vi gjennom å sette fokus på de viktige og riktige tingene som påvirker resultatet.

Vi bruker blant annet: Ulike analyser, innsiktsmodeller, nyttige og konkrete verktøy for å oppnå struktur og sikre resultater underveis, men også konkrete verktøy for å måle utvikling. Dette gjøre vi både i organisasjoner og i ledergrupper, samt for ledere og alle andre som ønsker å skape bedre resultater. 

Hvis du som kunde ikke skulle oppleve at vi etterlever vår visjon, våre verdier eller våre kundeløfter, så ønsker vi at du tar kontakt med oss, slik at vi kan forbedre oss til neste gang.

«Helt ærlig»: Oppnår du de resultatene du ønsker, eller har du mer å gå på?

 

  • La oss sammen sikre at du når dine mål og resultater
  • Sammen skaper vi suksess

Hva tenker du? Hvilke forventninger har du som kunde?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende, men nyttig, kaffedrøs.

Ida Therese Johansen

Ida Therese Johansen

Rådgiver og coach

Ewy Myrhaugen

Ewy Myrhaugen

Teamleder og rådgiver

Roar Fjeldheim

Roar Fjeldheim

Rådgiver og coach

Verdien av gode kolleger

  Alle som kjenner meg vil si at jeg vanligvis ser på verden med positive briller, at jeg ser lyst på livet, liker utfordringer, smiler mye, latteren sitter løst og at jeg elsker nye ting og oppgaver.I min rolle som rådgiver i disse «Korona...

les mer

Hvordan lede og beholde millennials?

  «Millennials» er generasjonen født mellom 1983 og 1994. Det er denne gruppen som definerer de viktigste endringene i samfunnet og vi begynner nå å se konturene av et generasjonsskifte hvor millennials vil spille en viktig rolle i fremtidens...

les mer

Styre og lederevaluering

  Nye høyder og resultater - mulighetene for å forbedre styrearbeid og resultatskapning er stor.Et riktig sammensatt og kompetent styre med et åpent og tillitsfullt arbeidsklima vil være en viktig bidragsyter til å løse selskapets utfordringer...

les mer