Vi bruker ca 80% av dagen til kommunikasjon. Det skulle vel bety at vi er flinke til å kommunisere, eller?

3. august 2020 | Aktuelt

«Evnen til å formidle en idé er like viktig som selve idéen»

Terje landmark er Senior Rådgiver innen Ledelse og Organisasjon i Evan-Jones ®

TERJE LANDMARK er en meget erfaren og inspirerende kursleder innen effektiv kommunikasjon og budskapsformidling. Han har mange års bakgrunn både som leder og taler i ulike situasjoner, og kjenner de rette mekanismene for å lykkes.

BLI MED PÅ KURS I FORMIDLING OG PRESENTASJONSTEKNIKK

Dette kurset er for ledere som ønsker å forbedre kommunikasjonen med andre og kunne formidle et budskap på en effektiv og god måte.

Forskning viser at vi bruker ca. 80% av dagen til kommunikasjon. Det skulle vel bety at vi er flinke til å kommunisere med hverandre? Den praktiske hverdagen viser imidlertid noe annet. Vår erfaring er at effektiv kommunikasjon og korrekt formidling av budskap er en utfordring for mange mennesker.

Dette programmet gir deg forståelse for kommunikasjon som viktig arbeidsverktøy og hvordan du kan forbedre kommunikasjonen med andre. Vi går i dybden på elementene i effektiv formidling og presentasjonsteknikk, med vektlegging på praktisk trening i alt fra forberedelser til gjennomføring.

Programinnhold:

Samling 1: Kommunikasjon som viktig arbeidsverktøy.

Samling 2: Elementene i effektiv formidling og presentasjonsteknikk.

Samling 3: Forberedelser, oppbygging og gjennomføring av presentasjoner i praksis.

Samling 4: Praktisk trening av presentasjoner i ulike jobbrelaterte situasjoner.

Oppstart nytt kurs – torsdag 25 oktober.

Det er ca. 2 uker mellom hver samling. Kurstidspunkt for den enkelte samling vil være kl 08.30 – 12.30 inklusive lunsj. De ulike modulene vil bli gjennomført i Evan-Jones International sine lokaler i Høylandsgata 11, Sandnes.

Investering pr. deltaker kr 2.490, – + mva pr. samling. Prisene inkluderer kursmateriell, lærebok, analyser og lunsj.

For påmelding eller ytterligere kursinformasjon – ta kontakt med kursleder Terje Landmark på mobil 918 85 888 eller send en e-post til terje@evan-jones.no

Velkommen til oss, Ingjerd!

 Evan-Jones vokser og vi bygger nå opp en avdeling i Oslo-området. I den forbindelse er vi stolte av å presentere Ingjerd Torp Sletner som vår nye rådgiver.– Muligheten jeg nå har fått i Evan-Jones, anser jeg som et privilegium. Det å kunne...

les mer

Fra synsing til fakta!

  EN COVID-19 STATUSRAPPORT - HVORFOR STATUSRAPPORT NÅ?  Situasjonen rundt COVID-19 har medført nye utfordringer og endrede forutsetninger for mange virksomheter og arbeidstakere. Mange ledere og medarbeidere møter nye krav og utfordringer i en...

les mer