Velkommen til oss, Ingjerd!

av | 5. september 2022 | Aktuelt, Blogg

Evan-Jones vokser og vi bygger nå opp en avdeling i Oslo-området. I den forbindelse er vi stolte av å presentere Ingjerd Torp Sletner som vår nye rådgiver.

– Muligheten jeg nå har fått i Evan-Jones, anser jeg som et privilegium. Det å kunne jobbe i et firma med spennende mennesker med forskjellig kompetanse, gir meg masse læring og energi, forteller Ingjerd.

Ut av komfortsonen
Hun brenner for å utvikle andre mennesker, og finner glede ved å hjelpe mennesker fra ett nivå til neste.

– Det fine ved å utvikle andre, er at man samtidig utvikler seg selv! Utvikling ser jeg på som en viktig ingrediens i begrepet livskvalitet, og man må ofte ut av komfortsonen for å utvikles, mener Ingjerd.

Erfaring fra flybransjen
Vår nye rådgiver har vært ansatt i flybransjen i over 30 år. Hun startet som flyvertinne, og har vært gjennom flere forskjellige firmaer og posisjoner.

– Det ble mange år som instruktør og fem år som leder for kabinpersonalet i et skandinavisk flyselskap. I tillegg har jeg vært konsulent/coach i to forskjellige internasjonale firmaer, hvor vi har skapt utvikling på arbeidsplassen ved å forbedre kommunikasjon og team, sier Ingjerd og fortsetter:

– Den senere tiden har jeg drevet selvstendig og arrangert treningsreiser til Spania, hvor vi kombinerte trening med det sosiale. Mitt livsmotto er: «Yte før nyte»! Dette lever jeg etter, og det gir meg en god balanse i livet.

– Nå gleder jeg meg til å bruke min erfaring i Evan-Jones, avslutter Ingjerd.

Ingjerd Torp Sletner