Fort gjort å bli hekta på egne løsninger.

ROAR FJELDHEIM ER SENIOR RÅDGIVER LedelseStrategi og Coaching i Evan-Jones ®

Forbedringsprosesser

Hvor vil vi, og hvordan kommer vi dit? Vi hjelper med å identifisere og realisere muligheter for forbedring og effektivisering.

Vår erfaring viser at bedrifter som lykkes, ofte er veldig målbevisste, strukturerte og har god forståelse for at endringer i resultat krever endring av tankegang.

Dette handler i hovedsak om å vite hvor man vil, og gjøre det som må til for å komme dit på den mest effektive måten.

Våre metoder innen forbedringsprosesser er basert på Lean tankegang, hvor vi setter mennesket og verdiskapning i sentrum. Vi vil hjelpe deg og din organisasjon inn på det rette sporet til en maksimalisering av deres ønskede resultater.

Prosessforbedringer skal bidra til at systemer og ansatte brukes til mest mulig verdiskapende arbeid. Vi bevisstgjør hvordan dere kan lære dere å tenke nytt og annerledes i måten dere jobber på, samt bidrar med virkemidler og verktøy for å få øyeblikkelig økning i både kvalitet og resultat.

En forbedringsprosess må alltid spesialtilpasset til den enkelte virksomhet.

Spørsmål om strategi?

Roger Årdal

Roger Årdal

Daglig leder og rådgiver

Roar Fjeldheim

Roar Fjeldheim

Rådgiver og coach

Rune Våge

Rune Våge

Rådgiver og coach

Innsikt om organisasjon og team

Styre og lederevaluering

  Nye høyder og resultater - mulighetene for å forbedre styrearbeid og resultatskapning er stor.Et riktig sammensatt og kompetent styre med et åpent og tillitsfullt arbeidsklima vil være en viktig bidragsyter til å løse selskapets utfordringer...

les mer

Meg og de andre

  "Er det mulig, skjønner du ingenting, det var ikke slik det var tenkt... Seriøst, ingen forstår meg!"Når kjemien uteblir Jeg er sikker på at mange av oss har tenkt tanken under en middag at jeg sitter ved feil bord. Du føler deg stuck med en...

les mer