Så enkelt, så vanskelig og så resultatskapende

av | 27. mai 2021 | Blogg, Organisasjon, Strategi

I Evan-Jones gjør vi vårt ytterste for å leve opp til vår visjon som beskrives gjennom to ord; Cocreate Success. Men hva innebærer Cocreate i praksis?

Create betyr å skape og co betyr sammen; å skape noe sammen. Dette gjør vi internt i egen organisasjon og dette gjør vi eksternt sammen med våre kunder.

Vårt kundeløfte er at våre kunder skal møte en rådgiver eller et team av rådgivere som til fylle leverer på våre verdier som er: Personlig og likevel tydelig, innsiktsfull og likevel nysgjerrig, utfordrende og likevel inspirerende.

Internt betyr det at vi har et team som har forskjellig personlighet, alder og kjønn og som har forskjellig erfaringsbakgrunn og kompetanse. Vi utfordrer og inspirerer hverandre til å videreutvikle våre kompetanser innenfor ledelse, strategi og salg til det beste for våre kunder.

Eksternt betyr det at vi bruker våre interne ressurser til å levere på kundens behov og bestilling.Vi gjennomfører en behovsanalyse og en mulighetsstudie sammen med våre kunder. Studiene diskuterer vi internt blant oss rådgivere i Evan-Jones før vi presenterer og diskuterer anbefalt løsning til vår kunde.

Diskusjonene resulterer i samhandling mellom Evan-Jones og vår kunde, enten som en rekke av halv- og heldagssamlinger eller som prosesser som går over lengre tid.

Mange av våre kunder ønsker å prioritere eget operativt arbeid samtidig som at de ønsker å sikre moment og framdrift i de nye prosessene som er startet. Da går ofte en Evan-Jones rådgiver inn som prosjekt- eller prosessleder og sikrer framdrift og riktige resultater av planlagte aktiviteter.

Evan-Jones fasiliterer prosessen hvor vi planlegger og gjennomfører selve samlingen, men også aktivitetene mellom samlingene. Ikke minst sjekker vi fortløpende om resultatene av aktivitetene er som målsatt.

Ta gjerne kontakt for en uforbindtlig behovsanalyse og mulighetsstudie!

Er du en nysgjerrigper?

  Hva er nysgjerrighet, og er det en bra ting? Jeg tenker at det å være nysgjerrig også handler om respekt!– Selve ordet respekt kommer fra å re-spektere, eller å se en gang til. Respektfull atferd handler om å møte andre mennesker med åpenhet...

les mer

Sommermøte med meg selv (SWOT)

  Nytt år og nye muligheter er et kjent begrep, og for noen betyr det å ha «årsmøte» med seg selv og ofte rundt årsskifte. Det å reflektere over hvor er jeg nå, hvordan har jeg det på jobb, hva skal jeg gjøre mer eller mindre av osv.Jeg har ofte...

les mer