Så enkelt, så vanskelig og så resultatskapende

av | 27. mai 2021 | Blogg, Organisasjon, Strategi

I Evan-Jones gjør vi vårt ytterste for å leve opp til vår visjon som beskrives gjennom to ord; Cocreate Success. Men hva innebærer Cocreate i praksis?

Create betyr å skape og co betyr sammen; å skape noe sammen. Dette gjør vi internt i egen organisasjon og dette gjør vi eksternt sammen med våre kunder.

Vårt kundeløfte er at våre kunder skal møte en rådgiver eller et team av rådgivere som til fylle leverer på våre verdier som er: Personlig og likevel tydelig, innsiktsfull og likevel nysgjerrig, utfordrende og likevel inspirerende.

Internt betyr det at vi har et team som har forskjellig personlighet, alder og kjønn og som har forskjellig erfaringsbakgrunn og kompetanse. Vi utfordrer og inspirerer hverandre til å videreutvikle våre kompetanser innenfor ledelse, strategi og salg til det beste for våre kunder.

Eksternt betyr det at vi bruker våre interne ressurser til å levere på kundens behov og bestilling.Vi gjennomfører en behovsanalyse og en mulighetsstudie sammen med våre kunder. Studiene diskuterer vi internt blant oss rådgivere i Evan-Jones før vi presenterer og diskuterer anbefalt løsning til vår kunde.

Diskusjonene resulterer i samhandling mellom Evan-Jones og vår kunde, enten som en rekke av halv- og heldagssamlinger eller som prosesser som går over lengre tid.

Mange av våre kunder ønsker å prioritere eget operativt arbeid samtidig som at de ønsker å sikre moment og framdrift i de nye prosessene som er startet. Da går ofte en Evan-Jones rådgiver inn som prosjekt- eller prosessleder og sikrer framdrift og riktige resultater av planlagte aktiviteter.

Evan-Jones fasiliterer prosessen hvor vi planlegger og gjennomfører selve samlingen, men også aktivitetene mellom samlingene. Ikke minst sjekker vi fortløpende om resultatene av aktivitetene er som målsatt.

Ta gjerne kontakt for en uforbindtlig behovsanalyse og mulighetsstudie!

Stress over tid

 – Hvordan dette kan påvirke oss både fysisk og psykisk«Stress er en overlevingsteknikk. Oldtidshjernen er med på å styre vårt reaksjonsmønster når vi blir utsatt for stress». Daniel Kahneman Stress styres av vårt autonome nervesystem. Dette...

les mer

Hvordan sikrer DU din daglige dose?

  Tenk at vi fortsatt prater om hjemmekontor, covid-19, teamsmøter og «den nye normalen». Da min kollega Bodil i 2020 skrev i sin blogg at vi håper dette er over til etter påske, så håper vi nå at vi kanskje kan snakke om en bedring etter...

les mer

Planlegg for suksess i 2022

  Det er ikke lenge før et nytt år igjen står på trappene. Et nytt år gir ofte nye muligheter med potensial for videre vekst og utvikling av virksomheten. Men så har plutselig covid-19 kommet tilbake igjen og tatt vesentlig inngripen i...

les mer