Rune Våge er ansatt hos Evan-Jones

16. september 2019 | Aktuelt

Vi har gleden av å ønske vår nye medarbeider Rune Våge velkommen til oss i Evan-Jones! Rune skal jobbe sammen med oss som Rådgiver, og vil ha særlig ansvar for strategi og ledelse.

Rune Våge er Siviløkonom (MSc.) med spesialisering innenfor Strategi og Ledelse, Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Universitet i Stavanger og mellomfag i Sosialøkonomi fra Universitet i Bergen.

Han har mange års erfaring som leder og styrearbeid i forskjellige bedrifter med bl. a. fokus på organisasjons- og lederutvikling, salgsledelse, innovasjon, forretningsutvikling, økonomi, prosjektledelse, LEAN, automatisering og digitalisering.

Han har bransjeerfaring fra olje/gass, verftsindustrien, oljeservice, bank/finans, produksjonsbedrifter og eiendomsvirksomhet fra bedrifter som Aker BP, Trelleborg, Norske Shell, DnB og 15 år som bedriftsrådgiver.

På fritiden er Rune ofte å finne på trening og liker ulike aktiviteter som løping og svømming. Ellers trives han i fjellet, skog og mark.

Vi gleder oss, Rune!

Aktuelt

Fra synsing til fakta!

  EN COVID-19 STATUSRAPPORT - HVORFOR STATUSRAPPORT NÅ?  Situasjonen rundt COVID-19 har medført nye utfordringer og endrede forutsetninger for mange virksomheter og arbeidstakere. Mange ledere og medarbeidere møter nye krav og utfordringer i en...

les mer