Nå starter vi nye lederprogram for kvinner!

22. august 2018 | Aktuelt

8. mars i år startet vi opp det første ledertreningsprogrammet der vi inviterte bare kvinnelige deltakere. Denne høsten gleder vi oss til ny gruppe!

Programmet er for deg som ønsker å bli en enda bedre utgave av deg som leder, som vil la deg overraske av hva du kan få til, og er spent på hvilke mål du kan nå. Du utvikler en lederstil der du er coachende, nysgjerrig og med evne til å selge inn tanker og ideer hos andre.

I løpet av 6 samlinger, fordelt på 3 x 2 dager, får du bli med på en unik og spennende reise, du vil få en større grad av selvinnsikt, og bli en tydeligere og mer motiverende leder.

Vi samles til ledertrening og personlig utvikling i en ramme av gode opplevelser og unike omgivelser, der vi benytter flere av våre vakre hotell og lokasjoner i nærmiljøet.

Vi jobber med en prakademisk tilnærming, der all teori og gode verktøy benyttes i praktiske caser og med støtte i aktuell litteratur og forskning.

Som en super bivirkning kan vi love deg at du knytter relasjoner og bygger et nettverk som du vil ha glede av lenge,  for noen varer det resten av (arbeids-) livet. Du får også jobbe med formidling, teamarbeid og relevante caser i praksis gjennom alle de 6 dagene. 

Dette sier noen av våre tidligere deltakere:

En meningsfull og inspirerende ledertrening med faglig påfyll som bevisstgjorde meg i min rolle som leder.
Tidl. deltaker

Dette lederprogrammet var en skikkelig vitaminboost – to knakende bra instruktører som inspirerer, gir faglig påfyll og nødvendige, gode verktøy som hjelper i en travel lederhverdag.
Tidl. deltaker

Tankevekkende og god struktur, eksemplene passet perfekt i min hverdag som leder.
Tidl. deltaker

Knallbra, blir mer enn gjerne med om det er videregående samlinger.
Tidl. deltaker

Nysgjerrig og lyst til å vite mer?

Ta svært gjerne kontakt med Bodil eller Ewy for en uforpliktende, men personlig, prat.
Bodil Skjørestad

Bodil Skjørestad

Rådgiver og coach

Ewy Myrhaugen

Ewy Myrhaugen

Teamleder og rådgiver

Fra synsing til fakta!

  EN COVID-19 STATUSRAPPORT - HVORFOR STATUSRAPPORT NÅ?  Situasjonen rundt COVID-19 har medført nye utfordringer og endrede forutsetninger for mange virksomheter og arbeidstakere. Mange ledere og medarbeidere møter nye krav og utfordringer i en...

les mer