Ida Therese Johansen er ansatt hos Evan-Jones

28. mars 2019 | Aktuelt

Vi har gleden av å ønske vår nye medarbeider Ida Therese Johansen velkommen til oss i Evan-Jones! Ida skal jobbe sammen med oss som Junior Rådgiver, og vil ha særlig ansvar for alle analyser og undersøkelser.

Ida Therese har mastergrad i endringsledelse med særlig kompetanse i miljøledelse, bedriftenes samfunnsansvar og bruken av disse som strategi. Ida Therese har også kompetanse i blant annet organisasjonsutvikling og implementeringsprosesser. Som masteroppgave gjorde Ida Therese en case-studie av Stavanger fengsels implementering av miljøfyrtårn.

I tillegg har hun både en bachelorgrad i sosiologi og statsvitenskap, og har gjennom dette fått kompetanse i organisasjonsteori. Deler av bachelorprogrammet i sosiologi har Ida Therese tatt ved UC Berkeley i California og som følge av dette besitter hun meget gode engelskferdigheter.

Hun har også lang erfaring med salg og kundebehandling, og har jobbet mye med mersalg og service.

Ida Therese har ellers stor interesse for friluft og tar seg gjerne en tur i mark og fjell. Hun er også å finne på konserter rundt omkring, eller hjemme med en god bok.

Vi gleder oss, Ida Therese!

Fra synsing til fakta!

  EN COVID-19 STATUSRAPPORT - HVORFOR STATUSRAPPORT NÅ?  Situasjonen rundt COVID-19 har medført nye utfordringer og endrede forutsetninger for mange virksomheter og arbeidstakere. Mange ledere og medarbeidere møter nye krav og utfordringer i en...

les mer