Har du «peiling» på folk?

16. mai 2019 | Aktuelt

Hvor godt kjenner du dine medarbeidere? Har du «peiling» på folk? 

Ledere mener selv ofte at de kjenner sine medarbeidere svært godt, og at de vet hva som motiverer dem. Vi ser likevel jevnlig at dette er basert på synsing ut fra egen versjon av virkeligheten.

Hva er det som virkelig motiverer andre mennesker, og hvordan kan man på best måte kommunisere med ulike mennesketyper?

Det har vi i Evan-Jones et stort engasjement for å hjelpe ledere å forstå mer av!

Hver uke jobber vi med ulike team for å bidra til bedre kommunikasjon, både eksternt og internt.

Vi kaller det DISA.

DISA er en personlig atferdsanalyse som sier noe om hva man motiveres av, hvordan man kommuniserer, hva som er triggere og fryktfaktorer, og hvilket arbeidsmiljø de ulike typene trives best med.

Vi ser også på utviklingsområder for de ulike typene, og hvordan dere som team sammen kan skape en enda bedre dynamikk i arbeidshverdagen. DISA i salg er også et spennende verktøy for å kjenne de ulike kundetypene, og tilpasse salget deretter.

Høres dette spennende ut? Hva med å samle teamet for en interessant sommeravslutning som garantert vil endre både salget og måten dere leder på?

Fram til og med 28. juni har vi ekstra fokus på akkurat dette og vi har satt av tid for samlinger (halv dag) med utgangspunkt i DISA og kunnskapen om hvordan vi kan bruke dette i teamet.

Er det nettopp ditt team som skal få gleden av en samling sammen med en rådgiver og instruktør fra Evan-Jones for å bedre arbeidsmiljøet, kommunikasjonen og selvinnsikten? 

Kontakt oss på ewy@evan-jones.no for en uforpliktende, men personlig drøs rundt hvordan vi kan skreddersy et opplegg for dere, enten det er for salgsteamet, ledergruppen eller i andre teamsammensetninger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få inspirerende og nyttig påfyll fra Evan-Jones rett i postkassen!