Bli med på ledertrening for kvinner

9. august 2019 | Aktuelt

Er du kvinne, har lederansvar og klar for faglig og sosialt påfyll?

Ønsker du å bli en enda bedre utgave av deg som leder? Vil du la deg overraske av hva du kan få til, og hvilke mål du kan nå? Virker det tiltalende å skape en lederstil der du er coachende, nysgjerrig og med evne til å selge inn tanker og ideer hos andre? 

I løpet av 6 samlinger fra klokken 09.00-14.00, får du bli med på en unik og spennende reise. Du vil få en større grad av selvinnsikt, og bli en tydeligere og mer motiverende leder.

Som en super bivirkning kan vi love deg at du knytter relasjoner og bygger nettverk som du vil ha glede av lenge, for noen varer det resten av (arbeids-) livet.

11-12.september setter vi i gang med de to første av 6 samlinger i ledertrening for kvinner, vi vil derfor gledelig invitere deg til å bli med oss på en spennende reise.

Investeringen for programmet: kr 4815 + mva pr dag.

Høres dette interessant ut? For mer informasjon og påmelding ta kontakt med ewy@evan-jones.no eller bodil@evan-jones.no.

Fra synsing til fakta!

  EN COVID-19 STATUSRAPPORT - HVORFOR STATUSRAPPORT NÅ?  Situasjonen rundt COVID-19 har medført nye utfordringer og endrede forutsetninger for mange virksomheter og arbeidstakere. Mange ledere og medarbeidere møter nye krav og utfordringer i en...

les mer